Targul de Turism al Romaniei – Noiembrie 2017

Targul de Turism al Romaniei – Noiembrie 2017

Tur-operatorii îi sfatuiesc pe cei care doresc sa isi achizitioneze vacantele de circuit sa fie atenti la preturile propuse, in contextul unei oferte foarte bogate la Targul de Turism al Romaniei, care incepe joi. Reducerile de tip early booking, care se practica pentru sejururile pe chartere, nu trebuie confundate cu cele pentru circuitele turistice, atrag atenția operatorii din turism.

Preţurile companiilor trebuiesc atent comparate tinand cont, desigur, de segmentul lor. Consumatorii de produse turistice au insa obligatia de a se informa atunci când cumpara orice produs turistic, la fel ca la orice alt obiect sau serviciu. Acestia trebuie sa stie ce vor si sa citeasca acele contracte. Responsabilitatea unei vacante reusite revine ambelor parti, atat calatorului, cat sşi furnizorului, iar ofertele care sunt cu 20% mai mici decat pretul pietei au o mare problema si in mod cert ceva este putred.

Turistul roman are oricum mai puţină incredere in agentiile de turism, mai ales in acest moment, după ‘tsunami-ul’ produs de Omnia. Cazul Omnia ii afecteaza pe toti agentii de turism. Din pacate, cam o data pe an vine cate o insolventa, ca un tsunami parca.

Distribuie "Targul de Turism al Romaniei – Noiembrie 2017" Prin:

0 comentarii.

Comentariu