Zboruri noi din si catre Constanta cu Blue Air

Zboruri noi din si catre Constanta cu Blue Air

Compania Blue Air introduce opt noi zboruri de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta. Destinatiile externe care vor fi operate din luna aprilie sunt: Roma Fiumicino, Paris Beauvais, Bruxelles si Milano Bergamo.
Pentru sezonul estival Blue Air pune la dispozitie zboruri interne din Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea si Iasi catre Constanta si retur cu un orar de zbor gandit special pentru un weekend sau o saptamana pe litoralul romanesc.
Pentru a va bucura de noile zboruri, puteti achizitiona bilete de avion pe www.blueairweb.com, la Call Center sau la agentiile Blue Air si partenere.
A doua veste buna este aceea ca, in sfarsit, constantenii, si nu numai, vor putea ajunge mai usor la Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Este vorba despre un protocol de colaborare cu firma Direct Aeroport. Vor fi 25 de masini de la 3 la 19 locuri iar turistii isi pot cumpara bilete de avion online, pretul unei curse catre Constanta fiind de 30 de lei.

Distribuie "Zboruri noi din si catre Constanta cu Blue Air" Prin:

1 Comentariu

Alatura-te conversatiei
  1. 30 apr. 2017
    sa vedem cand o sa inaugureze si prima aeronava mai noua de 15 ani. varsta flotei este de 24 ani cu avione care au si peste 30 ani Răspunde

Comentariu