fbpx

Early Booking Litoral 2021 - Romania
ALEGETI TIPUL DE CAZARE

Toate ofertele de cazare
Hoteluri 3 STELE ***
Hoteluri 3 STELE ***
32 oferte disponibile
Hoteluri 4 STELE ****
Hoteluri 4 STELE ****
10 oferte disponibile
Hoteluri 5 STELE *****
Hoteluri 5 STELE *****
0 oferta disponibilă
[/raw]

Litoral Romania Early Booking 2021

 

Litoral Early Booking sau rezervarea timpurie a biletelor de vacanţă defineste pachetele turistice achiziţionate din timp. Acestea sunt la un preţ semnificativ mai mic decât dacă ar fi fost cumpărate cu câteva luni înainte de data sejurului.

Programul de inscrieri timpurii va ofera diferite praguri de reduceri care sunt conditionate de plata sejurului pana la data de final a ofertei.

early booking litoral romania

Important:
Ofertele de Early Booking Litoral 2020 nu pot fi anulate, modificate fara pierderea in totalitate a sumelor achitate ca avans.

Reducerile obţinute prin ecest program early booking sunt direct proporţionale cu procentul din suma totală  plătită în avans. Bugetul dedicat vacanţei este de cele mai multe ori, o variabila extrem de importanta. Din acest motiv, orice modalitate care te ajuta sa economisesti, trebuie luat in calcul.
Rezervarile anticipate, pot avea reduceri substantiale aplicate tarifelor standard. Cu cat rezervarile sunt facute mai din timp, cu atat este mai ieftin! Majoritatea hotelurilor pun la dispozitia turistilor tarife cu reduceri care includ termene precise de plata.

Avantaje:

Marele avantaj al pachetului ofertelor early booking este faptul ca turistul ia toate deciziile legate de vacanta – data plecarii, destinatia, hotelul. Acest tip de oferta este preferata de cei care vor sa isi planifice in cel mai mic detaliu vacanta.

Exemple de reduceri:

Un sejur pe litoralul romanesc, pe care il platesti pana la finalul lunii aprilie, poate ajunge considerabil mai ieftin, pentru perioada de vara si include cazarea pentru 5,6 si 7 nopti si uneori cu un regim de masă all inclusive. Pentru destinatia Romania, pachetele turistice cu vacante reduse se pot prelungi in functie de gradul de ocupare, astfel incat acest tip de reducere nu este fix.