Pricing table with an Table ID of „classic-pu_585b777a7c5ee” is not defined.

Pricing table with an Table ID of „classic-pu_585b90056acfd” is not defined.

ALEGETI TIPUL DE CAZARE

Toate ofertele de cazare
Hoteluri 3 STELE ***
Hoteluri 3 STELE ***
24 oferte disponibile
Hoteluri 4 STELE ****
Hoteluri 4 STELE ****
6 oferte disponibile
Hoteluri 5 STELE *****
Hoteluri 5 STELE *****
0 oferta disponibilă

Litoral Early Booking 2019

Litoral Early Booking Early Booking Litoral Romania 2019 este programul de inscrieri timpurii care va asigura tarife cu pana la 48% mai mici fata de tariful de cazare standard. Agentia Gaviota Tour va pune la dispozitie oferte de inscrieri timpurii (Litoral Early Booking) pentru petrecerea unui sejur de neuitat pe litoralul romanesc.

Litoral Early Booking sau rezervarea timpurie a biletelor de vacanţă defineste pachetele turistice achiziţionate din timp. Acestea sunt la un preţ semnificativ mai mic decât dacă ar fi fost cumpărate cu câteva luni înainte de data sejurului.

Programul de inscrieri timpurii va ofera diferite praguri de reduceri care sunt conditionate de plata sejurului pana la data de final a ofertei.

cazare ieftina litoral

Important:
Ofertele de Early Booking Litoral 2018 nu pot fi anulate, modificate fara pierderea in totalitate a sumelor achitate ca avans.

Reducerile obţinute prin ecest program early booking sunt direct proporţionale cu procentul din suma totală  plătită în avans. Bugetul dedicat vacanţei este de cele mai multe ori, o variabila extrem de importanta. Din acest motiv, orice modalitate care te ajuta sa economisesti, trebuie luat in calcul.
Rezervarile anticipate, pot avea reduceri substantiale aplicate tarifelor standard. Cu cat rezervarile sunt facute mai din timp, cu atat este mai ieftin! Majoritatea hotelurilor pun la dispozitia turistilor tarife cu reduceri care includ termene precise de plata.

Avantaje:

Marele avantaj al pachetului ofertelor early booking este faptul ca turistul ia toate deciziile legate de vacanta – data plecarii, destinatia, hotelul. Acest tip de oferta este preferata de cei care vor sa isi planifice in cel mai mic detaliu vacanta.

Exemple de reduceri:

Un sejur pe litoralul romanesc, pe care il platesti pana la finalul lunii aprilie, poate ajunge considerabil mai ieftin, pentru perioada de vara si include cazarea pentru 5,6 si 7 nopti si uneori cu un regim de masă all inclusive. Pentru destinatia Romania, pachetele turistice early booking se pot prelungi in functie de gradul de ocupare, astfel incat acest tip de reducere nu este fix.