CONCERTE FESTIVALURI – LITORAL 1 MAI 2018

CONCERTE FESTIVALURI – LITORAL 1 MAI 2018

O serie de evenimente au fost anunțate pentru mini-vacanța de 1 Mai din acest an pe litoral. Concerte, festivaluri si chiar tabere medievale sunt doar cateva dintre atractiile din perioada urmatoare.

Minivacanta de 1 Mai debuteaza cu editia 23 a festivalul SunWaves ce va incepe joi, 26 aprilie, cortul alb fiind deja ridicat pe platoul plajei Crazy, situate in nordul statiunii Mamaia.

Astfel, in toate cele cinci zile de festival, binecunoscuți DJ romani si straini vor anima plaja pe ritmuri tehno si vor oferi spectatorilor momente inedite.

In cea de-a doua zi a SunWaves se vor deschide rulotele cu mancare si bautura din campingul Enigma situat, tot in nordul statiunii.

De asemenea, in data de 27 aprilie va începe Festival du Bonheur (ce va dura pană la 1 Mai), un loc cu spati de agrement, mese, scaune si perne uriase, unde atmosfera va fi sustinută cu muzica de club de dimineata pana seara.

In weekend (28-29 aprile), turistii care au ales Vama Veche s-au putut bucura de Sunset Festival (organizat pe strada Tudor Vladimirescu) alaturi de Argatu & Mos Martin, Coma, CTC, Kazi Ploae & Photosilah, Nimeni Altu’, Specii, Vali Umbra si Gonza, DJ Oldskull si multi altii.

In weekend, discoteca White Horse din Constinesti a gazduiește concerte ale trupelor Bucovina si Trooper.

Pasionatii de istorie, dar si de distractie, pot participa la Dapyx, Festivalul de Jocuri şi Reconstituiri Istorice de la Medgidia ce va avea loc în perioada 27 – 30 aprilie, care se afla deja la cea de-a doua editie, si care se desfasoara sub motto-ul „La Medgidia eroii nu mor niciodata!“.

Totodată, îi perioada 27 – 30 aprilie, pe stadionul Iftimie Ilisei vor fi organizate tabere de daci şs de romani unde vor fi simulate lupte cu gladiatori, se vor putea urmari parade si vor fi organizate ateliere de mestesuguri interactive. De asemenea in cadrul taberei turistii pot afla cate ceva despre bucataria medievala, pot viziona spectacole de flacari si lumini si pot dansa pe ritmuri romanesti alaturi de Smiley, Loredana, Andra, Holograf si Provincialii.

Distribuie "CONCERTE FESTIVALURI – LITORAL 1 MAI 2018" Prin:

0 comentarii.

Comentariu