Tara Piticilor se va transforma in iarna aceasta intr-un Taram Magic

Festivalul Iernii din acest an se va desfasura in Tara Piticilor din Parcul Tăbăcărie unde sa fie amenajat un Orasel al Copiilor cu ateliere de lucru, casuta lui Mos Craciun si un brad frumos impodobit. Din acest motiv Tara Piticilor se va inchide o perioada, timp in care vor incepe lucrarile de amenajare. Exista si posibilitatea extinderii Festivalului Iernii pana în Satul de Vacanta unde este parcul de distractie si unde s-ar putea amenaja si patinoarul (zona Luna Park sau scuarul de langa Tara Piticilor din Parcul Tabacarie). Discutiile pe aceasta tema au mers pana la propunerea de a fi inclus si Complexul Muzeal pentru Stiintele Naturii (Delfinariul) care dispune de o microrezervatie unde copiii vor putea vedea animale si unde ar putea fi cazaţi si renii lui Mos Craciun.
Dintre evenimentele pregatite pentru Festivalul Iernii nu vor lipsi nici spectacolele pentru copii. organizate de Teatrul de Papusi din Constanta.
In dezbaterile ce au avut loc pe aceasta tema s-a insistat ca Festivalul Iernii 2016, un eveniment local de amploare dedicat în special copiilor constanteni, sa fie organizat intr-un mod profesionist pentru a se evita kitsch-urile din anii trecuti.

Distribuie "Tara Piticilor se va transforma in iarna aceasta intr-un Taram Magic" Prin:

0 comentarii.

Comentariu