SUNWAVES FESTIVAL 2018 – Mamaia.

SUNWAVES FESTIVAL 2018 – Mamaia.

Organizatorii au inceput pregatirile plajei din Mamaia pentru festivalul gazduit de aceasta statiune in minivacanta de 1 Mai, eveniment care va gazdui mii de iubitori ai muzicii electronice. SC Sun Fest SRL, prin Liviu Lucian Borzea, a obtinut astazi Certificatul de Urbanism pentru amenajarea plajei turistice, în sector 1 Mamaia, subsectoarele 12, 13 şi 14. Acesta se va desfasura intre 26 aprilie si 1 mai 2018. Pe scenele festivalului sunt aşteptati DJ renumiti din intreaga lume.

Fiind unul dintre cele mai vechi si apreciate festivaluri, Sunwaves este evenimentul la care se aduna peste 40.000 de oameni, atat romani cat si si turisti straini ce au un singur scop, acela de a se lasa cuprinsi de farmecul muzicii si al dansului.

Timp de 5 zile litoralul romanesc se transforma intr-unul dintre cele mai mari ringuri de dans, unde rand pe rand, cei mai iubiti dj s-au intrecut in a face publicul  sa se simta bine: Ricardo Villalobos (deja un “rezident” al festivalului, putine fiind editiile cand el a lipsit),Richie Hawtin, Dj Sneak, Carl Cox si Marco Carola, cel din urma ridicand stacheta in 2015 cand a mixat pentru 24 de ore incontinuu.

Editia de primavara Sunwaves este programata sa aiba loc intre 26 aprilie si 1 mai 2018, pe aceeasi plaja ca si anul trecut, Crazy Beach din Mamaia Nord.

SW inseamna totodata locul in care ii putem vedea la treaba pe dj-ii autohtoni. De la Barac, Priku, RPR, Gescu, Suciu, Charlie, Herodot, s.a. (nume deja sonore), la alti dj iubiti de public sau care sunt in plina ascensiune.

Nu putem decat sa ne bucuram si sa ne pregatim de pe-acum pentru cele 5 nopti de tot ce trebuie; muzica buna, prieteni si vibe-ul idilic al Marii Negre. O reteta perfecta pentru 5 zile de relaxare, fericire, emotie, dans, muzica buna si prieteni.

Distribuie "SUNWAVES FESTIVAL 2018 – Mamaia." Prin:

0 comentarii.

Comentariu