Statiunea Venus – revenire spectaculoasa in salba statiunilor de pe litoral

Statiunea Venus, amenajata in jurul unui mic lac, se remarca prin hoteluri cu un stil arhitectonic deosebit, plaja lata cu nisip fin, protejata de diguri in larg.
Dupa ce a fost lasata in paragina ani intregi, investitiile masive au facut ca statiunea Venus sa fie reintrodusa in circuitul turistic, facand din ea al doilea punct de atractie in preferintele turistilor, dupa statiunea Mamaia.
Hotelurile pe orizontala, cele mai inalte hoteluri din statiune, s-au transformat in adevarate oaze de liniste si confort. Fosturile hoteluri Cocorul si Pajura alcatuiesc complexul Mera Resort de 4 stele format din Hotelul Mera Sky si Mera Blue, iar hotelul Vulturul a fost transformat intr-un hotel de 3 stele. Peisajul este intregit de celelalte hoteluri de 4 stele – Melodia, Palace Venus, Dana, Afrodita, Turquoise si hotel Inter de 5 stele.
Renovarile complete si modernizarile aduse hotelurile precum si serviciile All Inclusive au dus la ridicarea gradului de ocupare cu peste 40% fata de anii anteriori.
In statiune exista 23 de hoteluri din care 7 sunt de 4 si 5 stele, care asigura turistilor tot confortul de care au nevoie, acestia fiind multumiti atat de serviciile pe care le primesc cat si de modul in care arata amenajarile exterioare si plaja.

Distribuie "Statiunea Venus – revenire spectaculoasa in salba statiunilor de pe litoral" Prin:

0 comentarii.

Comentariu