Statiunea dintre Jupiter si Venus – Cap Aurora

Cap Aurora este cea mai mica dintre statiunile de pe litoralul romanesc, avand o plaja ce se afla în continuarea celei aferente statiunii Jupiter si cu o lungimea de 1 kilometru.

Cap Aurora este, poate, cea mai linistita statiune de pe tarmul romanesc al Marii Negre, aici turistii vor descoperi un loc plin de farmec: oaze de verdeata, cu hoteluri situate pe tarm care au camere cu balcon si vedere la mare, iar plaja este salbatica, spatioasa si linistita.

Aici auzi pescarusii, valurile marii si adierea vantului, statiunea neavand cluburi, terase zgomotoase, magazine sau tarabe, care sa atraga forfota si aglomeratie de-a lungul zilei si a noptii facand din Cap Aurora o statiune perfecta pentru odihna si relaxare. Daca insa iti doresti o seara de clubbing sau cateva ore de shopping, poti merge intr-o plimbare de 10 minute pana in Jupiter sau Venus.

Plaja este situata pe o peninsula si este fragmentata in mai multe golfulete, despartite de stanci si vegetatie lucru ce ii confera un aspect exotic, dar si intim. Nu te mai afli pe o plaja lunga si intinsa ci pe una dantelata, cu golfuri indiguite, unde poti trece foarte usor neobservat.

Cap Aurora ofera locuri special amenajate pentru copii, in statiune existand mai multe locuri de joaca iar pe plaja turistii vor descoperi două piscine cu apa de mare și un babyland, cu tobogane si programe speciale. Langa hoteluri sunt amenajate de asemenea, parcuri cu verdeata.

Distribuie "Statiunea dintre Jupiter si Venus – Cap Aurora" Prin:

0 comentarii.

Comentariu