REVELION la malul Marii Negre

REVELION la malul Marii Negre

Ca in fiecare an, REVELIONUL va fi, ca şi în anii precedenţi, bogat în petreceri găzduite de cluburile din Constanţa şi Mamaia. Anul trecut programul cluburilor de la malul marii a fost unul destul de bogat si foarte diversificat, reusind sa atraga tinerii din Constanta si nu numai, prin organizarea unor evenimente care au imbinat perfect gusturile tuturor participantilor.
Spre exemplu, anul trecut, in MAMAIA, Crema Summer Club din staţiunea Mamaia a pregătit noaptea dintre ani un program artistic susţinut de cântăreţii constănţeni de muzică grecească Ionuţ Galani şi Mircea Cazan, precum şi un show live al tarafului Gipsy Casual iar prezentatorul serii va fost solistul constănţean Liviu Vârciu.
În clubul Jezoo au evoluat Georgiana Rusu, împreună cu taraful, iar din programul party-ului care a inclus şi un show de dans oferit de o trupă de cabaret din care nu a lipsit la miezul noptii, un spectaculos foc de artificii.
În orasul CONSTANTA, Clubul Crush a găzduit o petrecere incendiară, atmosfera fiind întreţinută de formaţia Los Marineros, taraful Căluţ şi o trupă de cabaret. Clubul Fratelli a avut, de asemenea, pentru noaptea dintre ani, o petrecere spectaculoasă, intitulată „Orient Express Party”. De muzică s-au ocupat DJ Luca & DJ Lain Christoph, iar atmosfera a mai fost întreţinută şi de o trupă de dans oriental. În clubul Cafe del Mar au evoluat, de Revelion, Rina & Sea Band, iar DJ Dani Zavera s-a aflat la pupitru.
Revelionul în Coyote Ugly a fosti unul specific localului, cu tematică country, oferta a inclus si free bar şi free food, iar la miezul nopţii a avut loc un spectacol pirotehnic.
În clubul Heaven’s Hell, DJ-ii au întreţinut atmosfera pe ritmuri „underground”, cu rock, hip-hop, reggae şi dubstep, iar oferta pentru noaptea dintre ani cuprindea platouri reci şi calde, plus o gamă largă de băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
Clubul „Goblin” i-a avut ca invitaţi pe cei de la Şuie Paparude, oferta incluzând free bar şi finger food bouffet.
Marea oglindeşte superb focurile de artificii de la restaurantele din jur, iar dorinţele puse în faţa ei nu au margine motiv pentru care, sa nu-i uitam pe romantici, care cu o sticlă de şampanie în mână, pot întâmpina noaptea dintre ani pe plajă, ascultând sunetul valurir care se sparg la mal.
Pentru REVELIONUL de anul acesta, cluburile si restaurantele din MAMAIA si CONSTANTA au inceput sa se preocupe intens pentru organizarea acestui eveniment dintre ani, dorind sa atraga printr-un program artistic cat mai diversificat, cati mai multi tineri si nu numai, motiv pentru care vom reveni intr-un viitor articol cu toate evenimentele importante care se vor desfasura pe litoralul Marii Negre in noaptea de la rascruce de ani.

Distribuie "REVELION la malul Marii Negre" Prin:

0 comentarii.

Comentariu