Mamaia – cea mai in voga statiune de distractie estivala din Europa.

Mamaia, statiunea care nu doarme niciodata, este in fiecare an un adevarat magnet pentru miile de turisti care aleg sa isi petreaca vacanta sau un week-end la mare iar principala atractie a statiunii sunt, bineinteles, cluburile de acum faimoase in Romania si nu numai.

Statiunea Mamaia, devenita in ultimii ani epicentrul distractiei estivale din Romania a primit in anul 2012 la Monte Carlo si o recunoastere internationala ceea ce a atras tot mai multi turisti straini, dispusi sa cheltuie sume importante pe litoralul nostru.
Astfel de petreceri electrizante, care tin pana in zori, depasesc in stralucire noptile dansante din multe alte cluburi Europene si rar intalnesti animatoare care sustin adevarate spectacole de dans sau tineri cu chef nebun de distractie.
In Monte Carlo, de exemplu, un simbol al luxului si al elegantei, cluburile nu impresioneaza prin fast, decorurile fiind destul de simple, iar cei care vin sa se distreze nu incearca sa neaparat sa epateze cu hainele lor scumpe si accesoriile rare, asa cum fac tinerii romani, vara, pe litoral insa cand vine vorba de preturi, statiunea Mamaia ramane in urma.
Cluburile din Mamaia au ajuns sa fie recunoscute in intreaga lume si apreciate de o multime de straini, iar managerii clubului din Milano, ce apartine renumitului creator de moda Cavalli, afirma ca au fost impresionati de litoralul nostru.

Distribuie "Mamaia – cea mai in voga statiune de distractie estivala din Europa." Prin:

0 comentarii.

Comentariu