Hoteluri cu cea mai frumoasa panorama_ 1.

Jumeirah Beach Hotel din Dubai , Emiratele Arabe Unite a fost inaltat in anul 1997 si este situat pe o insula de teren recuperata. Zona de pe malul marii, unde este situat Jumeirah Beach Hotel a fost numita anterior Chicago Beach. Cand constructia a fost finalizata, Jumeirah Beach Hotel era cea mai inalta cladire noua din Dubai, dar chiar daca astazi a fost devansat ca inaltime de alte constructii, hotelul ramane un punct de reper in Dubai.
Jumeirah Beach Hotel din Dubai, are are vedere la plaja si dispune de 617 camere, un parc de aventuri acvatic si 20 de restaurante. Cele doua terase de pe acoperis ofera o panorama extraordinara asupra coastei, iar privelistea cea mai surprinzatoare se spune ca este cea pe care o poti vedea urcand la „up town bar”-ul hotelului de la etajul 24. Acest luxos hotel de 5 stele din Dubai are plaja privata si ofera peste 16 opţiuni de luat masa, 6 piscine si un perete de alpinism, iar oaspetii tuturor camerelor Hotelului Jumeirah Beach beneficiază de acces gratuit nelimitat la parcul acvatic Wild Wadi.
Camerele hotelului Jumeirah Beach sunt spatioase si au ferestre din podea pana in tavan, oferind vedere la Golful Arabic.

Distribuie "Hoteluri cu cea mai frumoasa panorama_ 1." Prin:

0 comentarii.

Comentariu