Hoteluri cu cea mai frumoasa panorama_ 2

In Bangkok, Hotel Lebua este situat intr-un zgarie-nori din capitala Thailandei de pe malul fluviului Chao Phraya, iar de la inaltimea celor 63 de etaje ofera o panorama iesita din comun asupra intregului oras. A fost desemnat in anul 2014 in Choice Awards, cel mai bun Hotel pentru calatorii de afaceri in Thailanda.,
Dincolo de apartamente de lux, Lebua a fost ales in topul hotelurilor cu cea mai spectaculoasa vedere din lume, datorita extraordinare privelisti oferite de unul dintre barurile de pe acoperis dar si de cele ale restaurantului sau, cosiderat cel mai mare restaurant de pe acoperisul unui hotel.
Lebua Hotels & Resorts este un brand international de lux, care opereaza hoteluri distincte, restaurante si baruri fine. Condus de vizionarul Deepak Ohri, Hotel Lebua din Bangkok are o abordare unică a ospitalitatii, situat pe malul râului, Lebua a fost proiectat cu un sentiment distinct de lux și o pasiune pentru confort. Acest hotel este situat in al doilea cel mai inalt turn din Bangkok si ofera mai mult decat un design modern si vederi uimitoare, dar si o sauna, centru de fitness, spa si club de sanatate, masaj, jacuzzi si piscina in aer liber.

Distribuie "Hoteluri cu cea mai frumoasa panorama_ 2" Prin:

0 comentarii.

Comentariu