Expozitie de arta contemporana la Cazinoul din Constanta

Expozitie de arta contemporana la Cazinoul din Constanta

La sfarsitul acestei saptamani Cazinoul din Constanta va fi din nou in atentia publicului constantean printr-o expozitie inedita de arta contemporana.
Localncii de la malul marii sunt invitaţi vineri, de la ora 18.00, la Cazino, unde va avea loc vernisajul expoziţiei Sincronic 2016, intrarea fiind libera.
Evenimentul reuneşte artişti precum Gheorghe Fărcașiu, Georgiana Cozma, Lucian Țăran, Oana Florică, Liliana Marin, Elena Ilash, Iulian Vîrtopeanu, Simona Antoniu, Vasile Filip, Iliya Yancov, Matei Dumitrescu, dar şi artişti multimedia, Goran Mihailov, Radu Tancău, Andrei Stoian, Marian-Mina Mihai, Radu Fulga.
„Această a doua etapă a proiectului SINCRONIC, ce pune în scenă, în perioada 21 – 23 octombrie 2016, în incinta Cazinoului Constanța, în formula unei instalații multimediale, rezultatele laboratorului de lucru în fabrică, la care publicul este provocat să participe. Artistul se pune în scenă, performându-și propriul rol de artist-autor al lucrării din fața publicului, mediind astfel un al doilea strat al practicii colaborative, de data aceasta cu vizitatorul. Expunerea de tip instalațional facilitează contextul în care obiectul de ceramică sculpturală / monumentală, arta video, artistul și publicul se întâlnesc într-un traseu performativ, de conștientizare a stimulilor și a reacțiilor individuale” anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Programul expozitiei este urmatorul: vineri, în intervalul orar 18.00 – 20.00, sâmbătă, între 11.00 şi 20.00 şi duminică, între 11.00 şi 17.00. Pe langă lucrările artiștilor plastici, vizitatorii vor putea vedea și clădirea Cazinoului.
Din pacate, cladirea Cazinoului aflata intr-o stare de degradare avansata nu mai poate fi vizitat decat cu prilejul unor vernisaje sau dezbateri pe a caror tema este.

Distribuie "Expozitie de arta contemporana la Cazinoul din Constanta" Prin:

0 comentarii.

Comentariu