Enisala Castelfest 2017

Enisala Castelfest 2017

Sambata 22 iulie a avut loc festivalul Castelfest la una din cele mai frumoase cetati din Dobrogea, cetatea Enisala.
A fost un festival care in afara de serile fantastice, cu concerte la care au participat trupe din Romania si din strainatate, a existat si un orasel medieval care a “transporta” vizitatorii in vremurile de alta data. Copiii au fost cei mai fericiti, ei avand prilejul sa invete despre viata din perioada de glorie a cetatii Enisala, au invatat sa picteze pe scuturi, au avut ateliere de olarit, pielarie, teatru si lupte medievale. Participantii la ateliere au fost imbracati in haine de epoca si au putut sa isi insuseasca o frumoasa lectie despre viata de acum 500 de ani.

In locatie a existat si un frumos parc de distractii, care a functionat in fiecare zi de la ora 12 si pana la caderea serii.

In prima zi a festivalului, 22 iulie 2017, vom avea concerte la care vor participa in deschidere trupe locale, dar si trupe internationale tribut U2 (by Zen Garden), Bon Jovi (by New Jersey) si Queen (by Queen Legend).

In cea de a doua zi a festivalului, 23 iulie 2017, in fata vizitatorilor vor performa artisti indragiti din Romania: Radu Captari, Accuarella, Directia 5.

Distribuie "Enisala Castelfest 2017" Prin:

0 comentarii.

Comentariu