Deschiderea oficiala a hotelului Phoenicia Royal din Mamaia

Mohammad Murad, patronul lanțului hotelier Phoenicia va deschide oficial marti, 18 iulie, Phoenicia Royal, un hotel de cinci stele situat în cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord – Navodari. Acesta este primul hotel de cinci stele construit in acest an pe litoralul romaesc si unul din cele cateva hoteluri de cinci stele de pe litoral.
Situat pe malul marii, cel mai tanar membru Phoenicia Hotels & Resorts si-a deschis portile in anul 2014. Arhitectura moderna, calitatea dotarilor si amplasamentul unic, vor face din hotel Phoenicia Royal gazda perfecta pentru petrecerea vacantei dumneavoastra.
Hotelul ofera liniste si relaxare, discretie si servicii de cea mai inalta calitate. Un serviciu complet, atent si elegant este asigurat de catre personalul sau cu o inalta pregatire profesionala.

Lantul Phoenicia are deja sapte hoteluri deschise pe litoral, urmand ca anul viitor sa inaugureze alte patru, din care trei sunt in renovare, iar unul este investitie greenfield. Acestia subliniaza ca Phoenicia Royal vine sa intregeasca sfera de leisure a grupului hotelier Phoenicia, a carui istorie incepe in 1997, odata cu achizitionarea hotelului Majestic Mamaia.

Distribuie "Deschiderea oficiala a hotelului Phoenicia Royal din Mamaia" Prin:

0 comentarii.

Comentariu