Constanta va fi din nou gazda Regatei Marilor Veliere din Marea Neagra


După succesul primei ediții din 2014, Constanța va fi din nou gazda Regatei Marilor Veliere din Marea Neagră. Sunt așteptate la start 15 veliere din 6 țări . Evenimentul va avea loc între 8 și 11 septembrie.
Spectacolul pe apă se va desfasura în portul Constanța, loc unde sunt așteptate 15 veliere cu un număr total de peste 1.000 membri de echipaj.Navele care vor participa sunt-
1. Adornate, România, clasa B
2. Adventure (RUS 50), Rusia, clasa C
3. Akela, Rusia, clasa D
4. Anna Maria, Rusia, clasa D 5.
5. Arial, Rusia, clasa C
6. Atyla, Spania, pavilion Vanuatu clasa B
7. Kaliakra, Bulgaria, clasa A
8. Kruzenshtern, Rusia, clasa A
9. Mir, Rusia, clasa A
10. Mircea, România, clasa A
11. Nadezhda, Rusia, clasa A
12. Pandora, Italia, clasa B
13. Pogoria, Polonia, Clasa A
14. Royal Helena, Bulgaria, clasa A
15. Vityaz, Rusia, clasa D
Muzica, dansurile, artizanatul şi gastronomia fiecărei etnii dobrogene vor fi prezente în cele patru zile completând spectacolul oferit de nave şi echipaje. Regata Marilor Veliere face parte dintr-o serie de regate internaţionale ce se desfăşoară an de an, începând din 1956, sub egida Sail Training International, o organizaţie non-profit din Marea Britanie. Amintim că in anul 2014 evenimentul s-a bucurat de un real succes iar numărul spectatorilor a fost de peste 100 000. Regata Marilor Veliere face parte dintr-o serie de regate internaţionale ce se desfăşoară an de an, începând din 1956, sub egida Sail Training International, o organizaţie non-profit din Marea Britanie.

Distribuie "Constanta va fi din nou gazda Regatei Marilor Veliere din Marea Neagra" Prin:

0 comentarii.

Comentariu