Capitala Tineretului din România

Bacau si Constanta sunt orasele care au ramas in competitia pentru titlul de Capitala Tineretului din Romania titlu va fi anuntat in data de 13 noiembrie, la Timisoara.

Inițiatorii programului – Consiliul Tineretului din Romania, Federatia SHARE Cluj-Napoca, Grupul PONT si Banca Comerciala Romana (BCR) – au stabilit de comun acord ca Bacau si Constanta indeplinesc criteriile de inscriere in concurs si ca cele doua candidaturi sunt eligibile.

Orasul castigator va purta titlul de Capitala Tineretului din Romania in perioada 2 mai 2017-1 mai 2018 si va castiga un premiu in valoare de 50.000 de euro, acest premiu va reprezenta un punct de pornire pentru finantarea proiectelor propuse de orasul castigator, cat sși o resursa disponibila pentru contributia proprie in atragerea de surse aditionale de finantare.

Viitoarea Capitala a Tineretului din Romania va fi anuntata in data de 13 noiembrie, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in orasul Timisoara, acesta fiind primul oras din Romania care a primit titlul de „Capitala Tineretului din Romania” si care si-a asumat pionieratul programului in perioada 2 mai 2016-1 mai 2017.

Distribuie "Capitala Tineretului din România" Prin:

0 comentarii.

Comentariu