Acorduri muzicale folk – Vila Plaja Azur Eforie

Vila Plaja Azur Eforie – 12 noiembrie 2016

Walter Ghicolescu te înconjoara cu vocea sa impletind cuvintele cu notele muzicale în asa fel încât sufletul tau tresare si din amintirile-ti rascolite ai senzatia ca reînvii mai puternic, mai plin de pasiune si emotie. Mereu inspirat, mereu pe baricadele artei pe care a ales sa o slujeasca, etern îndragostit de versul bun, Walter este artistul care are marea calitate de a impune respect pentru ca nu poti face altfel.
Profesor de matematica find, mintea sa este una scormonitoare si cu greu îl poti convinge ca 1 plus 1 pot sa dea adunate 3 sau 4. Iubeste perfectiunea materiei pe care o preda elevilor sai, rigurozitatea ei, adevarul ei iar cum nu poate sta departe de chitara, prietena sa de atât amar de vreme, umarul sau fiind mereu mângâiat de corzile acesteia, le arata si celor mici drumul spre muzica, iar pâna acum nici unul dintre elevii sai nu l-a dezamagit. Premiile la concursurile de specialitate sunt martore.
Melodiile lui Walter te poarta la înaltimi ametitoare, acolo sus, unde florile de colt te învata sa respiri. Cânta de iubire, de patrie, de dor, de parinti, de prietenie, de drum, de moarte, dar mai ales despre viata, asa cum este ea, cu rele si cu bune. Sunt multi cei care înca nu l-au ascultat, dar si mai multi cei care stiu ce amortite si lovite îi sunt degetele de la atingerea corzilor fara de care orice zi i se pare pierduta.

Distribuie "Acorduri muzicale folk – Vila Plaja Azur Eforie" Prin:

0 comentarii.

Comentariu