Editia de toamna a Targului de Turism

Timp de patru zile, peste 230 de agentii de turism si tour-operatori din Romania, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Macedonia, Marea Britanie,  Republica Dominicană și Ungaria sunt prezenti la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei, care se desfasoară la Bucuresti în perioada 17 — 20 niembrie unde participanții își propun, să transforme pavilioanele de la Romexpo în locul în care visurile se transformă în călătorii. .

Președintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Alin Burcea, a precizat ca la TTR agentiile au venit cu discounturi semnificative, de pana la 50% iar TAROM Tours ofera pe durata targului, pachete city break in marile orase europene la preturi promotionale.
Vizitatorii targului de turism au încercat, sa descopere cele mai bune oferte pentru vacantele dedicate Sarbatorilor de iarnă dar si pachete turistice pentru pietele de Craciun din marile capitale europene. La mare cautare au fost si pachetele pentru vacanțe la sky, oferte last minute ale marilor companii aeriene naționale și internaționale pentru city-breakuri de final de an.

„Litoralul romanesc cred ca va fi, în 2017, destinatia vedeta, cu cele mai multe vanzari. Romanii vor alege aceleasi destinatii clasice, in continuare vor merge pe insulele grecești, Spania, Turcia și Bulgaria, destinații în care estimez creșteri. România, cu litoralul și Transilvania, Valea Prahovei, Bucovina, Maramureș este într-o creștere foarte mare pentru anul 2017. Tendințele ne arată creșteri importante pe early booking, cu 12%”, a precizat pentru AGERPRES, Cosmin Marinof, director național de vanzari TUI TravelCenter/Eurolines.

Gran Canaria este noua destinatie charter a anului 2017 pentru mai multe agentii de turism. Estimarile specialistilor arata, de altfel, ca Spania va fi alegerea celor mai multi romani care calatoresc în strainatate și iși cumpara vacanțele prin agenții de turism.

Vara anului 2017 vine cu noutăți și pentru destinațiile consacrate, precum Antalya, care s-a clasat pe primul loc în topul celor mai căutate destinații pentru familiile cu copii în sezonul estival 2016 unde in cele mai bune hoteluri din Antalya și din Grecia au fost înființate încă de anul acesta primele cluburi de vacanța dedicate copiilor din Romania — SuriClub.

Targul de Turism al Romaniei este organizat si gazduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comer si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) și Asociatia Naționala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).

Distribuie "Editia de toamna a Targului de Turism" Prin:

0 comentarii.

Comentariu