SUNATI ACUM: 0771-485-808
Pensiunea Casa Jasmine, Brasov
Pensiunea Casa Jasmine este situata in zona rezidentiala a orasului Brasov, aproape de gara, la 20 de minute de mers pe jos sau 5 minute cu masina de centrul vechi al orasului Brasov.
CASA JASMINE este o pensiune de 4 stele ce va ofera o ambianta calda si relaxanta prin serviciile si dotarile sale.
Construita in anul 2005, pensiunea aduce clientilor sai o gama variata de facilitati care vin in intampinarea nevoilor de acomodare, atat pentru turistii in regim business cat si pentru cei ce petrec vacantele la munte.
Facilitati copii
(in camera cu 2 adulti):
– 1 copil cu varsta pana la 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
– 1 copil cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea unui loc.
Excursie de o jumatate de zi la Canionul 7 Scari. Cu o durata de o jumatate de zi (aproximativ 4 ore), prin acest tur ghidat se va vizita spectaculosul Canion 7 Scari din muntii Piatra Mare. Canionul 7 Scari este una dintre minunile Romaniei si trebuie vizitat macar o data in viata. S-a format pe vremea dinozaurilor si, pe langa senzatiile tari, ofera vizitatorilor si o portie de relaxare. Lungimea acestuia este de 160 de metri, cu o diferenta de nivel de 58 de metri, la o altitudine de 1050 de metri. Defileul este format din sapte scari din metal cu inaltimi cuprinse intre 2,5 si 15 metri, care ii dau numele si care se transforma in cascade cand volumul de apa al paraului creste. Traseul spre Canionul 7 Scari (marcaj banda galbena) este unul usor, iar durata este in jur de 45 minute, maxim o ora; sunt necesare ghete de munte impermeabile si haine calduroase. Servicii incluse: transport, ghid montan licentiat. Nu sunt incluse pranz, bauturi, taxa de intrare in canion (10 lei). Informatii suplimentare: traseul poate fi modificat din cauza conditiilor meteorologice; canionul este inchis daca vremea este nefavorabila.
Tur de o zi Sighisoara, Viscri, Rupea. Cu o durata de o zi (aproximativ 8-9 ore), prin acest tur ghidat se vor vizita Sigisoara, Viscri si Cetatea Rupea. Sighisoara: centrul istoric este inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Intre anii 1431 si 1435 Vlad Dracul a stat la Sighisoara, asteptand momentul prielnic de a urca pe tronul Tarii Romanesti. Totodata stapanea aceste regiuni in numele lui Sigismund de Luxemburg, regele Ungariei. Se pare ca in aceasta perioada (in 1431) s-a nascut la Sighisoara Vlad Tepes. O vizita in satul brasovean Viscri e ca o intoarcere in timp: case vechi, unele chiar de sute de ani, cele mai multe nerenovate, dar cu un farmec aparte, vopsite în culori palide, cu obloane la ferestre. Din cand în cand mai trece cate-o caruta pe drumul prafuit si denivelat de tara. In Viscri mai dainuie, bine conservata, una dintre cele mai pitoresti si – in pofida dimensiunilor nu prea mari – monumentale cetati taranesti sasesti, ce cuprinde intre zidurile sale una dintre putinele biserici-sala romanice ale secolului XIII. Biserica fortificata saseasca este inscrisa in patrimoniul UNESCO. Cetatea Rupea este unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei, primele semne de asezari omenesti datand din paleotic si neoliticul timpuriu (5.500-3.500 i.H.). Prima atestare documentara dateaza din anul 1324 cand sasii rasculati impotriva regelui Carol Robert, al Ungariei s-au refugiat in interiorul cetatii, Castrum Kuholm. Numele de Kuholom face referire la roca pe care a fost ridicata: bazaltul. Cetatea a servit de-a lungul timpului ca fortificatie dar si refugiu pentru populatia ce locuia dealurile si valea din imprejurimi, asezarea ei fiind strategica: la imbinarea drumurilor ce faceau legatura intre Transilvania, Moldova și Tara Romaneasca prin pasurile sud-estice. Servicii incluse: transport, ghid licentiat. Nu sunt incluse mese, bauturi, taxele de intrare la obiectivele turistice. Informatii suplimentare: turul se organizeaza in fiecare zi, exceptie ziua de luni; plecare recomandata ora 08:30.
Tur de o zi in satele de munte transilvanene. Cu o durata de o zi (aproximativ 8-9 ore), prin acest tur se va patrunde in „sufletul” satelor de munte de la poalele Parcului National Piatra Craiului. Vom admira casele traditionale ale zonei, vom face o drumetie de 3 – 4 ore observand un mod de viata care dispare cu incetul si admirand frumusetile naturale ale zonei. De asemenea, putem vizita si Castelul Bran, in cursul diminetii (optional). Experimenteaza modul traditional transilvanean de viata intr-un tur prin satele de munte de la poalele Pietrei Craiului: Pestera, Magura si/sau Sirnea (depinde de traseul ales). Vizitam Pestera cu Lilieci sau Pestera Liliecilor, ne bucuram de peisajele care iti taie suflarea, stam de vorba cu localnicii, drumetim (3-4 ore, usor spre mediu, aprox. 8 – 12 km – in functie de traseul ales). Pestera Liliecilor, monument al naturii, este o arie protejata de interes national, parte a Parcului National „Piatra Craiului”. Servicii incluse: transport, ghid licentiat, vizitarea Pesterii cu Lilieci, degustare de brinza, prinz eco (bulz sau similar). Nu sunt incluse bauturi. Informatii suplimentare: turul se organizeaza in fiecare zi, sunt necesare incaltaminte de munte; traseul poate fi modificat din cauza conditiilor meteorologice.
Tur de o zi 3C (Castel, Champagne, Canion). Cu o durata de o zi (aproximativ 8-9 ore), prin acest tur se vor combina partea culturala cu degustarea de sampanie si drumetia montana. Vizitam Castelul Peles – unul dintre cele mai frumoase castele din lume, ne oprim la cramele Rhein Azuga 1892 pentru o degustare de vinuri spumante si la final drumetim 2-3 ore pana la Canionul „7 Scari” din Masivul Piatra Mare. Servicii incluse: transport, ghid licentiat, taxa intrare Castel Peles (turul de baza), vizita crama Azuga si degustare sampanie, taxa de intrare Canionul „7 Scari”. Nu sunt incluse pranzul, bauturi. Informatii suplimentare: turul se organizeaza in fiecare zi, sunt necesare incaltaminte de munte; traseul poate fi modificat din cauza conditiilor meteorologice; Canionul este inchis daca vremea este nefavorabila; turul se organizeaza in fiecare zi, exceptie ziua de luni si marti; plecare recomandata ora 08:30.
Obiective turistice
Biserica Neagra, Casa Negustorilor (Podul Batusilor – Cerbul Carpatin), Casa Muresenilor, Cetatea Brasovului, Biblioteca Honterus, Piata Sfatului, Turnul Negru, Turnul Alb, Canalul si Bastionul Graft, Bastionul Tesatorilor, Poarta Ecaterina, Poarta Schei, Strada Sforii, Muzeul Primei Scoli Romanesti, Muzeul de Arta, Biserica Sfantul Nicolae, Sinagoga.
Număr total camere: 6
Duble: 4 – 2 cu pat matrimonial si 2 cu 2 paturi.
Garsoniere: 2
FACILITATI
– restaurant – 40 de locuri,
– parcare proprie,
– internet,
– pastrare obiecte de valoare,
– bar,
– receptie deschisa nonstop,
– gradina, terasa,
– camera de bagaje.
– room service,
– spalatorie,
– fax, copiator.
Observaţii
Check-in: ora 14:00.
Check-out: ora 12:00.
– aer conditionat,
– TV,
-minibar,
– baie cu cada,
– balcon,
– internet,
– uscator de par,
– telefon.
micul dejun se asigura in salonul de mic dejun dotat cu vitrine si aparate pentru servirea mesei in sistem bufet, cu canapele si fotolii din piele, pian si cu un semineu impozant in mijlocul acestuia.
CONSTANTA
Mobil: 0771-485-808
Tel / Fax: 0241-839-737
CONSTANTA
Adresa: Str. Progresului Nr.8
Mobil: 0771-485-808
Tel / Fax: 0241-839-737
Nr. ROC J13/2554/2016
CUI 3667189
Licenta Turism Nr. 7761
copyright 2010 - litoralcazare.com
Created by web-design-seo - Premium Romanian Sites