fbpx

Gaviota Travel Agency

CONSTANTA

Mobil: 0771-485-808
Tel / Fax: 0241-839-737

gheata

Vacanta 1 Mai Romania

 

1 Mai Romania

Oferte Vacanta 1 Mai. Alege sa iti petreci vacanta de 1 Mai intr-o destinatie cu totul deosebita. Destinatii renumite pentru petrecerea unui sejur de 1 Mai te asteapta sa iti arate veselia, culorile si voia buna.
Vacanta de 1 mai este una dintre cele mai asteptate perioade ale anului. Distractia si voia buna sunt in toi oriunde in tara, iar petrecaretii sunt la orice pas. Fie ca alegi sa dai o fuga la munte, fie ca decizi sa incerci apa marii pentru prima oara anul acesta, vacanta de 1 mai trebuie marcata cu o mica excursie.
Ofertele nostre pentru Vacanta de 1 Mai includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice: cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.
Gaviota Travel va ofera pachete si sejururi de cazare pentru vacanta de 1 Mai in hoteluri, pensiuni sau vile in regiuni turistice de top iar pachetele sunt concepute pentru a satisface cerintele celor care opteaza pentru un sejur in familie, dar si celor care impreuna cu prietenii sau colegii.
Alege pachete turistice cu oferte Vacanta 1 Mai. Oferte cazare vacanta 1 Mai si vacante ieftine pentru un sejur de vis prin Gaviota Travel!